Серед основних елементів, які широко застосовуються у сфері торгівлі та громадського харчування, варто виділити різноманітне холодильне обладнання. Воно використовується для того, щоб можна було забезпечити високі показники якості продукції з подальшою підтримкою найбільш оптимального температурного режиму. Придбати таке якісне обладнання можна за посиланням на офіційному сайті нашого інтернет-магазину Авалакс.
Які існують ключові різновиди холодильного обладнання?
Обираючи холодильне обладнання, в першу чергу дуже важливо звернути увагу на те, які саме існують різновиди. Серед них можна виділити наступне:
- холодильні камери – мають вигляд досить великих приміщень, які застосовуються для зберігання продуктів харчування та дозволяють працювати в діапазоні температур від +5 до -20 градусів по Цельсію;
- морозильні ларі – досить часто застосовуються у тому випадку, коли є потреба зберігати саме заморожені продукти. Досить часто їх можна зустріти саме у торгівельних точках продажу;
- холодильні вітрини – найчастіше всього їх можна побачити не тільки в магазинах, але й в кафе, де потрібно зберігати та одночасно демонструвати певний тип продукції. У продажу можуть бути представлені, як горизонтальними, так і вертикальними конструкціями;
- льодогенератори – за допомогою їх використання можна отримати лід для охолодження продуктів, для медичних цілей та для приготування різноманітних коктейлів;
- морозильні шафи – це найбільш вдале рішення в плані розміщення на невеликих складах та маленьких кухнях. Їх можна застосовувати для короткочасного зберігання продуктів та для їх заморожування;
- холодильні столи – особливість такого обладнання полягає в тому, що воно поєднує в собі поверхню для приготування страв та пристрій для зберігання продуктів.
В залежності від цілей, які потрібно реалізувати, варто здійснювати вибір в сторону конкретного холодильного обладнання.
На які критерії варто звертати увагу при виборі якісного холодильного обладнання?
При потребі придбати для встановлення на кухні або в місці здійснення торгівлі холодильного обладнання варто звернути увагу на деякі критерії здійснення вибору. Серед них можна виділити наступні:
- призначення – це може бути заморожування, зберігання або демонстрація певних типів продуктів;
- розміри та об’єм – варто враховувати не тільки об’єм продукції, який буде зберігатися, але й розміри приміщення, в якому буде знаходитися холодильне обладнання;
- енергоефективність – варто віддавати перевагу в сторону тих моделей, які мають низькі показники використання електричної енергії;
- температурний діапазон – його варто обирати в залежності від того, яка продукції буде зберігатися всередині холодильного обладнання;
- тип керування – для максимально простого керування варто обирати механічні моделі, а більш точні налаштування можна реалізувати в електронних моделях.
При потребі придбати максимально якісне холодильне обладнання детальніше тут на офіційному сайті нашого інтернет-магазину Авалакс можна знайти для ознайомлення перед придбанням обладнання.