Це ідеальний літній рецепт, який запам’ятається вам надовго.
Так авокадо ви точно не готували / фото pixabay
Авокадо – ягода, яка приваблює багатьох через свою харчову цінність. Але іноді потрібна різноманітність, щоб інтерес до продукту не падав. І, наприклад, у цьому випадку ми пропонуємо рецепт приготування смузі з авокадо.
Якщо ви спробуєте, ви будете вражені, наскільки напій виходить неймовірно вершковим, незважаючи на велику кількість заморожених фруктів, пише Parade. В’єтнамського смузі з авокадо називається Sinh Tố Bơ.
Що таке Sinh Tố Bơ
Це класичний напій, у якому стиглий авокадо, згущене молоко, молоко і лід збиваються в блендері.
Приготувати такий смузі простіше простого, але кілька порад допоможуть досягти ідеального результату. Для вершкового напою використовуйте м’які, повністю стиглі авокадо – вони дадуть насичений смак і максимально ніжну текстуру. Якщо не любите занадто солодке, можна регулювати кількість згущеного молока за смаком.
Як приготувати Sinh Tố Bơ
Ось базовий рецепт в’єтнамського смузі з авокадо, заснований на варіанті Андреа Нгуєн. Вам знадобиться:
- блендер
- 1 стиглий авокадо
- кілька кубиків льоду
- згущене молоко з цукром
- звичайне молоко (можна замінити вівсяним, мигдальним або соєвим)
- за бажанням – дрібка морської солі для балансу смаку
Вийміть м’якоть авокадо і покладіть її в блендер. Додайте лід, згущене молоко і звичайне молоко. За бажання – трохи солі. Збийте до однорідної, гладкої консистенції. Подавайте одразу або охолодіть у холодильнику на 10-15 хвилин перед подачею.
Так авокадо ви ще не готували
Інші цікаві новини про овочі та фрукти
Раніше УНІАН повідомляв, чому не варто зберігати фрукти в мисках або кошиках. Банани, приміром, швидко псуються, якщо вони перебувають під іншими фруктами. Якщо залишити фрукти на відкритому повітрі при кімнатній температурі, вони можуть швидко дозріти і запліснявіти.
Крім того, ми розповідали, як заморозити кабачки, щоб взимку вони були смачними. Є один важливий секрет, про який важливо знати перед цим процесом.