Ці тоненькі млинці дуже ніжні та смачні.
Тоненькі млинці дуже зручно їсти з начинкою / фото ua.depositphotos.com
Сніданок у вихідні – це час, щоб не поспішати і приготувати щось особливе, замість того, щоб швидко зробити бутерброди чи яєчню.
Хорошим варіантом можуть стати млинці. Ними можна насолоджуватись як з солоною, так і солодкою начинкою. Додавання сезонних фруктів або джему буде чудово підходити. Еxpress поділився французькими тоненькими млинцями з трьох інгредієнтів.
Для приготування знадобляться:
Відео дня
- борошно – 100 г;
- яйця – 2 шт.;
- молоко – 300 мл.;
- масло для смаження.
Покладіть яйця, борошно та молоко у велику миску та збийте до однорідної маси. Простіше буде, якщо спочатку збити яйця з борошном, а вже потім додавати молоко. Завдяки цьому буде менше грудочок.
Отримавши суміш до потрібної консистенції, розігрійте сковороду на середньому вогні та додайте трохи олії.
Налийте стільки вашої суміші, щоб покрити дно сковороди. Готуйте близько однієї хвилини з кожного боку. Коли вони будуть готові, можна заповнити млинці начинкою, або ж змащувати їх чимось вже під час сніданку.
Що можна приготувати на сніданок
Раніше УНІАН розповідав, як приготувати кекс за рецептом дитячого дієтолога. За бажанням можна обрати простий банановий хліб від Мері Бері – для нього також не потрібно багато часу чи інгредієнтів.
Джеймі Олівер поділився, як приготувати швидкі пончики без цукру.