У цього десерту буде ніжний рідкий центр.
Шоколадний кекс у кружці готується менше хвилини / фото ua.depositphotos.com
Кекси в мікрохвильовій печі — це ідеальний варіант для домашнього десерту-суфле в ресторанному стилі. Вони займають мінімальний час і при цьому дуже смачні.
“Цей шоколадний пиріг готується повністю в чашці. Його не потрібно зважувати, готується 45 секунд і має розплавлений шоколадний центр, ідеальний для швидкого частування”, – вказується на BBC Good Food.
Якщо все зроблено правильно, у результат має вийти розплавлена, липка серцевина та твердий ззовні гарячий кекс. Для його приготування вам знадобляться:
Відео дня
- соняшникова олія – 2 ст.л.;
- яйця – 1 шт;
- борошно – 2 ст.л.;
- цукор – 3 ст.л.;
- какао – 1 ст.л.;
- ванільний екстракт;
- окріп – 1 ст.л.;
- м’який шоколадний трюфель.
Спочатку все, крім цукерки, помістіть у посуд (350 мл), який можна ставити в мікрохвильовку, і збийте до однорідності.
Тепер поставте цукерку у центр тіста і поставте все у мікрохвильовку. Розігрівайте протягом 45 секунд на повній потужності. У вас вийде кекс з рідким центром. Найсмачніше подавати з морозивом чи вершками.
Які ще десерти можна легко приготувати
Дещо раніше Джеймі Олівер поділився рецептом простого кавового торта.
Мері Беррі поділилася своїм чудовим рецептом вологого апельсинового торта. На приготування десерту піде менше 30 хвилин і додатковий час на випікання.
Приготування ідеального кавового торта може здатися складним, але з правильним рецептом це просто. Кулінарний блогер Шарлотта Оутс поділилась своїм “легким і смачним” десертом, який готується всього півгодини.