Для приготування знадобиться:
- Вода – 2 ст.
- Цукор – 2 ст. л.
- Сіль – на кінчику ножа
- Яйце – 1 шт.
- Дріжджі (сухі) – 15 г
- Борошно – 3 ст.
- Олія для смаження.
Воду варто закип’ятити, потім трохи остудити до кімнатної температури і обережно розчинити у воді дріжджі.Після цього до них додати сіль і цукор.Окремо збити яйце і, акуратно помішуючи, влити в масу. Борошно варто просіяти і додати в миску з іншими інгредієнтами.Тісто треба добре перемішати, щоб не було грудочок і залишити на 40 хв. в теплому місці.Після цього можна смажити оладки. З кожного боку за 2-3 хв. до утворення апетитною скоринки.
Смачного!