За свою 30-річну кар’єру чоловік стикався з низкою обурливих вимог багатих клієнтів.
Массімо Фальсіні понад 30 років працює кухарем / колаж УНІАН, фото Courtesy of Rosewood Miramar Beach
Шеф-кухар Массімо Фальсіні, удостоєний зірки Мішлен, має 30-річний досвід роботи в готелях по всьому світу. Чоловік готував обіди для 3000 гостей, а також організував обід на 2000 персон посеред пустелі.
У своєму інтерв’ю для Business Іnsider він розповів про найнезвичайніші запити віп-клієнтів.
Як повідомляється, за свій багаторічний досвід Массімо Фальсіні стикався не тільки зі сміливими, а й з обурливими запитами.
Відео дня
Один із таких запитів Фальсіні отримав, коли був шеф-кухарем у готелі на Гаваях. У цьому готелі протягом багатьох років була постійним клієнтом одна жінка. Під час одного зі своїх перебувань у президентському люксі гостя забронювала номер за умови, що Фальсіні готуватиме всі її страви.
Читайте також:
Чоловіка на співбесіді попросили прикинутися Суперменом: як він відповів
10 найпопулярніших пін-кодів, які легко підібрати: у списку може бути і ваш
Для “помірної” та “золотої” еліти: у США відкриють розкішний бункер “судного дня” (фото)
“Тому щодня на сніданок, обід і вечерю на курорті мені доводилося йти в її люкс на балкон і готувати для неї їжу. На жаль, я не можу назвати вам ім’я гостя, інакше в мене були б проблеми. Але я можу сказати, що це був великий, великий керівник в індустрії розваг”, – розповів шеф-кухар.
Інший із клієнтів Массімо відмовлявся сідати на стілець, якщо його вже використовували раніше.
“Його стілець мав бути новим, і тільки він міг сидіти на цьому стільці. Тому ми купили йому стілець, а потім щороку загортали його в пластик. Коли він повертався в готель, ми відкривали цей стілець і показували йому. І в який би ресторан він не йшов, ми приносили той самий стілець”, – розповів Фальсіні.
Шеф-кухар розповів ще про одного незвичайного клієнта. Дівчина хотіла, щоб її фруктовий салат був нарізаний неодмінно шматочками в 1 дюйм.
“Тому мені довелося зробити кожен шматочок розміром 1 дюйм і змішати їх певним чином. Інакше вона б не стала їсти, а потім підняла б великий галас і почала скаржитися”, – каже шеф-кухар.
Як пише видання, наразі Массімо Фальсіні працює на п’ятизірковому курорті в Монтесіто – притулок знаменитих особняків у мальовничому каліфорнійському місті Санта-Барбара. Шеф залучив безліч зірок, але каже, що нині вже не відповідає на дикі VIP-запити.
Нагадаємо, раніше Білл Гейтс розповів важку історію, яка привела його до успіху.