Використовувати можна для:
1. Просочення тортиків;
2. У креми;
3.Бісквіти
… та куди завгодно.
– 120 гр розчинної кави
– 220 гр води
– 220 гр цукру
Як приготувати кавовий крем просочення для торта?
1. Каву та воду довести до кипіння. Окремо карамелізувати цукор (у сотейнику на середньому вогні, помішуючи, розчинити цукор). У карамельну масу, що вийшла, повільно, помішуючи додати кавову.
2. Уварити масу на 1/2 від загальної маси. Остудити. Зберігати у холодильнику в герметичній упаковці. Паста виходить дуже концентрована та ароматна.
3. Досить довго. Працювати з карамеллю треба обережно! Сотейник (каструлю) краще взяти великого розміру.
Смачних експериментів!