Такий рецепт є дуже смачним.
Зі спеціями картопля смакуватиме ще краще / фото ua.depositphotos.com
Випускниця кулінарної академії Ле Кордон Блю Поппі О’Тул поділилася своєю “смачною та простою” технікою приготування хрусткої картоплі за допомогою фритюрниці, а не звичайної духовки. Про це пише Mirror.
За її словами, фритюрниця є не лише швидшою альтернативою, а й здоровішим методом приготування порівняно з традиційним смаженням картоплі на олії.
Спосіб приготування
Наріжте картоплю на 10 кубиків з кожного бульби. Далі покладіть картоплю в миску, додайте олію, сіль та ретельно перемішайте, аби картопля була повністю покрита олією.
Відео дня
Перекладіть картоплю у фритюрницю та готуйте її при температурі 180 °C протягом 20 хвилин. Після цього збільште температуру до 190 °C і готуйте ще 10 хвилин. Потім дістаньте картоплю.
“Додайте трохи петрушки і солі. Можна додати трохи пармезану, а також трюфельне масло, якщо хочете. Це прості і смачні картопляні кубики, приготовані у фритюрниці”, – підкреслила шеф-кухар.
Інші смачні рецепти
Також стало відомо, як смачно приготувати фаршировані кабачки в духовці, мультиварці та на сковороді. Ці овочі можна вважати повноцінним обідом або вечерею для всієї родини, адже вони ситні, але водночас легкі для шлунка.
Крім того, експерти розповіли, як зробити вдома знаменитий грузинський салат із горіхами. Ця страва чудово підійде на літо і дозволить урізноманітнити раціон.