Цей десерт поєднує в собі ніжний вершковий смак чізкейка і хрустку яблучну скоринку.
Він поєднує в собі класичні осінні смаки / Колаж УНІАН, скріншоти
Яблучний крамбл – класичний десерт, який ідеально підходить для того, щоб зігрітися в осінній день, проте є простий спосіб перетворити його на чізкейк, зробивши ще смачнішим. Медісон Еберхардт, пекарка і засновниця Mmatilda Bakes, поділилася з виданням Express простим рецептом чізкейка з хрустким яблучним крамблом.
“Цей чізкейк – ідеальне осіннє частування, тому що в ньому зібрані всі класичні осінні аромати – яблука, кориця і карамель”, – розповіла вона.
Інгредієнти:
Відео дня
Для приготування основи для чізкейка:
- 180 г подрібненого печива
- 6 столових ложок розтопленого несолоного вершкового масла
- 50 г цукрового піску
Для начинки:
- 330 г вершкового сиру (кімнатної температури)
- 100 г коричневого цукру
- Одне яйце (кімнатної температури)
- Три столові ложки сметани
- Півтори чайні ложки ванільного екстракту
Для яблучного крамбла:
- 3 ст. л. (24 г) борошна
- 1/3 склянки (28 г) підсушених у духовці вівсяних пластівців
- 3 ст. л. (40 г) коричневого цукру
- 2 ст. л. (28 г) несолоного масла (холодного і нарізаного кубиками)
- Одне зелене яблуко (очищене, нарізане кубиками)
- Два червоних яблука (очищені, нарізані кубиками)
- Одна чайна ложка лимонного соку
- Одна і чверть чайної ложки кориці
Для карамелі (за бажанням):
- 200 г цукру
- 120 мл жирних вершків
- 85 г несолоного вершкового масла (кімнатної температури)
- Чверть чайної ложки морської солі
Спосіб приготування.
Основа для чізкейка:
Приготуйте яблучну крихту для начинки:
Якщо ви хочете приготувати домашню карамель:
Приготуйте начинку для чізкейка:
Зберіть ваш пиріг
Раніше ми розповідали, як легко приготувати десерт крем-брюле всього з 5 інгредієнтів.