Нюанс полягає в ретельному митті авокадо в спеціальному розчині.
Експерт поділилася простим способом зберігання авокадо/ ua.depositphotos.com
Авокадо – універсальний фрукт, який є ідеальним доповненням до будь-якого сніданку – від намазки на тост до додавання в смузі. При цьому багато хто зберігає авокадо неправильно, через що вони стають коричневими і швидко псуються.
У соціальних мережах набув дуже великого поширення лайфхак зберігати авокадо у воді, проте Емі Лінн Крос, шеф-кухар і засновниця The Cross Legacy, розповіла Express, що це сприяє росту бактерій, які можуть зіпсувати фрукт.
Вона заявила, що є більш безпечний та ефективний спосіб зберегти свіжість авокадо на місяць довше. Так, необхідно ретельно вимити їх, щоб позбутися бактерій, висушити і покласти в герметичний контейнер. При цьому Емі поділилася своїм “секретним еліксиром” для миття авокадо, який складається з прохолодної води і п’ятивідсоткового білого оцту.
Відео дня
Вона зазначає, що миття авокадо та інших фруктів у розчині оцту знищить будь-які бактерії або забруднення на шкірці, що допоможе продовжити термін їхнього зберігання.
Спосіб застосування
Раніше УНІАН писав про те, як зберігати банани, щоб вони не темніли тижнями.